Hamonterweg 41a, 3910 Pelt (B)


+32 487 45 55 26

Tape & Wrap

Mummificatie is leuk, gemakkelijk en goedkoop. Het maakt de Sub machteloos en onbeweeglijk, waardoor hij een tijdje uit de werkelijkheid kan glippen.

Touw

Kinbaku, of shibari is een Japanse vorm van bondage waarbij een persoon op een kunstzinnige en erotische manier met touw wordt vastgebonden

Wat is BDSM?

Soft BDSM kan het best omschreven worden als de lichtere versie van BDSM. Het is de afkorting voor bondage, dominantie, sadisme en masochisme. Voor sommigen omvat dit dingen die je misschien gezien hebt in de Fifty Shades of Grey films. Het is precies dit universum waar Christian Grey en Anastasia in spelen, waarbij Christian de dominante rol speelt en Anastasia de onderdanige. Deze film is een grote invloed geweest om meer mensen de wereld van seksspeeltjes te laten verkennen, en zelfs een deel van het taboe rond BDSM weg te nemen. Het hoeft niet extreem te zijn om leuk te zijn, je kunt op veel verschillende niveaus spelen. Dat is ook waar deze categorie over gaat: bondage.

Soft BDSM is niet zo ruw als sommige soorten BDSM. Dit is een mildere vorm van dominantie, waarbij je grenzen kunt verleggen in een langzaam tempo dat past bij je snelheid. Alles van lichte spanks, tot zachte strelingen met kietelende veren kan genoeg zijn om je in een nieuwe wereld van genot te sturen. Je hoeft alleen maar uit te zoeken wat voor jou het beste werkt en wat jou het meeste opwindt. Dan ben je klaar voor bondage voor beginners.

 

Kom in de juiste stemming voordat je aan bondage doet

Het is volkomen normaal om een beetje zenuwachtig te zijn voordat je begint met je verkenning van soft bondage. Iedereen kan nerveus zijn bij het uitproberen van nieuwe dingen. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je in de juiste stemming komt, voordat je je in het grote universum van nieuwe en spannende projecten stort. Vooral binnen dit thema is het belangrijk dat je er klaar voor bent en niet te hard van stapel loopt. 

Zorg ervoor dat je je grenzen met je partner bespreekt, voordat je aan soft bondage begint. Je kunt er nooit zeker van zijn dat jullie grenzen hetzelfde zijn, daarom is het belangrijk om vooraf af te spreken wat wel en niet okay is. Omdat een groot deel van het soft bondage spel gaat over het loslaten van je controle, kan het een goed idee zijn om een “stopwoord” te bespreken dat gebruikt kan worden als het plezier voor één persoon te ver gaat. Kies een woord dat tijdens het plezier niet vanzelf opkomt, om ervoor te zorgen dat er onderweg geen verwarring ontstaat. Als je weet dat er een stopknop is die je kunt gebruiken, is het gemakkelijker om je te ontspannen en met volle teugen te genieten van bondage.

 

Speel met BDSM speeltjes

Als je helemaal nieuw bent met BDSM , speeltjes is het beste advies dat we je kunnen geven: experimenteer en test gaandeweg om uit te vinden wat het beste bij je behoeften past. Neem de tijd en verken de vele verschillende BDSM (soft) speeltjes die we op onze webshop aanbieden. Er kunnen veel verschillende producten interessant zijn, zoals een verleidelijke blinddoek, of een ondeugend setje handboeien. Zolang alle betrokken partijen het goed vinden, staat niets je in de weg om allerlei speeltjes te proberen. Het is ook oke om iets buiten je comfortzone te treden en je eigen fantasie uit te dagen. Dit kan leiden tot ongelooflijk opwindende ervaringen die je kennis laten maken met een nieuwe wereld van plezier die je nog moet ontdekken. Zolang het stopwoord in acht wordt genomen, is er geen reden om je in te houden om te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen. 

Als je het moeilijk vindt om te kiezen tussen de grote selectie BDSM  speeltjes die je hier bij BondageLife kunt vinden, ben je altijd meer dan welkom om contact op te nemen met onze klantenservice voor begeleiding. We staan klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt.

 
Shopping Cart 0

No products in the cart.