Wetlook

De sexy wetlook gaat je aandacht opleveren. Als je geen partner hebt doe je misschien nog wel een leuke date op dankzij je wetlook outfit. Het fijne aan deze stofjes is dat ze gewoon ademen. Latex kleding geeft natuurlijk ook zo’n glans, maar ademt niet. Tijdens een avondje uit is wetlook kleding daarom praktischer en comfortabeler.

Wetlook, alsof je kletsnat bent!

Op wetlook kleding zie je een glans alsof de kleding nat is. De wetlook dus. Kun je je voorstellen hoe mooi die glans werkt bij strakke wetlook kleding? Als deze kleding zich om je rondingen vormt, geeft dat je billen en borsten een hele mooie glimmende look. De wetlook is zo’n hippe look die altijd is gebleven. De één vindt het fantastisch, de ander helemaal niets. Hoe dan ook, voor mooie wetlook kleding zit je goed bij BondageLife.be. Wij vinden wetlook namelijk wel te gek. We hebben een hele hoop mooie wetlook kleding.

De dansvloer op in je wetlook broekje of shirt

In een wetlook broekje of topje ga je natuurlijk de blits maken in het uitgaansleven. Tijdens een party, in een hippe club of op een kinky feestje zal iedereen zien dat je er bent. Glimmende kleding valt namelijk altijd op. En zeker als het sexy kleding is zoals die van ons.