ABDL

ABDL is de afkorting voor Adult Baby & Diaper Lovers. Adult Baby genoemd wanneer de persoon interesse heeft in rollenspellen waarin de rol van een klein kind volledig wordt aangenomen en/of daarmee samenhangende fantasieën heeft.Luiers zijn in dit geval een onderdeel van het rollenspel. Veel Adult Baby’s ervaren de momenten waarop ze zich klein voelen als een periode van totale ontspanning. Het wordt dan ook vaak gezien als een reactie op of verwerking van de verantwoordelijkheden en verplichtingen die ze als volwassene hebben in het dagelijks leven.

Diaper Lover (DL) is een persoon die het prettig vindt om een luier te dragen, maar niet of in beperkte mate de behoefte voelt om zich bij wijze van spel als kind te gedragen.

Voor ABDL hebben we een ruim assortiment: Latex luierbroek, Wegwerpluier of de plastic broek, zelfs speelpakjes . Kortom alles voor de volwassene die het spannend vindt om af en toe weer helemaal kind te kunnen zijn. Een mooie vooruitgang ten opzichte van vroeger is de keuze die er momenteel is tussen de diverse prints en uitvoeringen van diverse luiers voor volwassenen.

Adult Baby’s & Diaper Lovers