electrosex

Electrosex

Deze sensationele electrosex machines en apparaten gebruiken elektriciteit in plaats van vibraties om je meest intieme lichaamsdelen te stimuleren. Aangedreven door batterijen of stroom, geven deze units en accessoires jou een dieper en meer intense stimulatie dan vibrerende seksspeeltjes die je kietelen om klaar te komen.

Ontdek onze schokkende Electrosextoys.

Wanneer dit solo gebruikt wordt, kun je genieten van verschillende sensaties, geschikt voor zowel interne als externe stimulatie, wat vaak uitmond in hands-free orgasmes. Wanneer je een apparaat gebruikt die je deelt met je partner, zul je genieten van de sensuele erotische tintelingen waar je elkaar kust, aanraakt of streelt, wat voor gedeeld plezier zorgt. Elektro Stimulatie is een verzamelterm voor het toedienen van harde en zachte (pijn)prikkels door het geven van stroomstootjes met behulp van een speciaal apparaat. De schokjes voelen aan als speldenprik op (of in) het lichaam. Bij hoge intensiteit kan het aanvoelen als een felle gemene prik.

Met Electro sex speeltjes brengt u meer “spanning” in uw seksleven.

Wij bij BLife weten dat onze gewaardeerde klanten altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun seksleven nog spannender te maken. Een superheet seksleven kan altijd nog heter! We weten ook dat onze klanten verschillende interesses hebben en van experimenteren houden. Daarom presenteren wij vol trots onze estim en electro seks collectie, welke één van de grootste is in de hele wereld. Of je nu nieuw bent als het aankomt op estim en electro sex, of dat je nu een veteraan bent, we hebben producten die jou een schokkende goede tijd bezorgen.