zwpen-whips

Zwepen

Zwepen koop je om te partner kletsen op de poep te geven! Als het aankomt op plezier tijdens BDSM, kan iedereen wel zwepen gebruiken, of beter gezegd, een zweep gebruiken. Met een groot aanbod aan zwepen waar je uit kunt kiezen maakt het makkelijker om zo je slaafje te laten doen wat jij wilt en jij hiervan geniet! Geef nu je partner een pak slaag, of krijg een pak slaag van je partner!

Plaag je partner

Zweepjes geven een spannende pets met een extra “whoosh” die je hoort net voordat deze contact maakt. Plaag je partner met kleine net missende zweepslaagjes voordat je eindelijk contact maakt. Het is nog beter wanneer zij geblinddoekt is! Natuurlijk kan een lekkere kietel net zo lekker zijn. Met ticklers in de vorm van een veren duster, kan je eindelijk je sexy hulpmeisje fantasie uit laten komen. Of probeer een combinatie van een tickler en zweep voor dubbel plezier!

De juiste kiezen

Binnen de BDSM wordt veel gebruik gemaakt van een zweep, ze zijn voornamelijk bedoeld als hulpmiddel om te corrigeren. of gewoon voor de lol. Je hebt verschillende soorten zwepen, zoals de bullwhip, single tail, flogger, et cetera. Let erop dat de Bullwhipe en single tail, zwepen zijn die hun sporen achter laten op de huid.