Language

NederlandsNederlands

Zie waarom Motorbunny ® Sybian ® verslaat

  • Bespaar meer dan 35% over Sybian
  • 5 jaar garantie & 10 jaar kwaliteitsgarantie
  • Draadloze bediening vanaf elke locatie
  • Meer kracht, meer functies (zie onderstaande specificaties)

Vergelijking van Motorbunny ® vs. Sybian ® Volledige specificaties

FeaturesSybian ®Motorbunny ®
Rotation HP.04 HP.04 HP
Rotation RPM0 to 150 RPM0 to 160 RPM
Vibrations HP0.059 HP.08 HP
Vibrations RPM6,000 RPM7,000 RPM
Weight18.56lbs17.4lbs
External Power AdaptorNOYES
Tie-onsNone4 stainless steel eyelets
Extra attachments$35-$98$14.99-$34.99
Number of risers22
Included Attachments44
Warranty5 Years5 YEARS
Quality GuaranteeNONE10 YEARS
Guarantee45 Days45 Days
Bluetooth CapableNoYes! (requires Motorbunny LINK controller)
Online CapableNoYes! (requires Motorbunny LINK controller)
Price€2449,95va €974,95

Ontdek waarom Motorbunny beter is dan de Sybian

Als je probeert Motorbunny vs. Sybian te overwegen, hebben we de juiste details voor je. Motorbunny is er trots op een geest van toegankelijkheid en innovatie te brengen in een industrieniche die historisch onveranderlijk en onbetaalbaar is geweest. De ontwikkeling van de Motorbunny BUCK illustreert hoe die houding ons naar onbekend terrein stuwt. Houd voorlopig rekening met de productspecificaties die ons onderscheiden van onze toonaangevende concurrent en die Motorbunny beter maken dan de Sybian.

Om het gemakkelijker te maken om de informatie in de Sybian-vergelijkingsvideo hierboven op te nemen, is hier een handig transcript.

…En het gaat helemaal tot 11.

Zoals je kunt zien, zien de twee producten eruit opmerkelijk gelijk, behalve de vier roestvrijstalen ooghaken van de Motorbunny. Die zijn voor… nou ja, waar je ze ook voor wilt gebruiken. Motorbunny is ook ongeveer een pond lichter. Motorbunny wordt geleverd met een afneembare, externe voeding. Als er ooit stroomproblemen zijn, hoeft de hele machine niet teruggestuurd te worden voor reparatie. De voedingsadapter en controller van Sybian zijn beide bedraad op de machine. Ze kunnen niet worden gerepareerd zonder de hele machine terug te sturen… en upgrades zijn nooit een optie. De Motorbunny standaard controller is modulair en kan eenvoudig worden vervangen. Met de standaardcontroller lijken Motorbunny en Sybian erg op elkaar, maar als je de Motorbunny LINK Bluetooth-controller toevoegt, biedt Motorbunny nieuwe capaciteiten die Sybian niet kan evenaren. Met Motorbunny LINK kan de controller bijvoorbeeld de richting van de ‘draai’-functie omkeren.

Twirl me baby nog een keer.

Dit geeft ook toegang tot honderden voorgeprogrammeerde routines die mensenhanden nooit zouden kunnen repliceren . U kunt ook met een paar simpele klikken de controle over uw machine over lange afstanden delen. Hoe is dat voor een langeafstandsrelatie? Mobiele games zoals Fappy Bunny zijn al uitgebracht en zijn beschikbaar in de app store. Dit maakt gesynchroniseerde gameplay met de Motorbunny mogelijk, en dit is nog maar het begin van deze technologie. Geen van deze machines is bijzonder stil bij maximale prestaties. Beide zijn ongeveer zo luid als een blender. We raden aan om het op een bed, pad of kussen te gebruiken om het geluid en de trillingen te dempen. Elk product wordt ook geleverd met hetzelfde aantal standaard opzetstukken, die overigens onderling compatibel zijn. En op naar het laatste, en meest dramatische verschil: de prijs. Sybian kost je €2.449,95 en de Motorbunny kost €974,95. Beide producten hebben een tevredenheidsgarantie van 45 dagen en een garantie van vijf jaar. Sybian biedt een levenslange garantie tegen een meerprijs, terwijl Motorbunny standaard wordt geleverd met een kwaliteitsgarantie van tien jaar. De Motorbunny en Sybian zijn beide online en in een aantal geselecteerde winkels te koop. Terwijl Sybian een tijdelijk aankoopplan aanbiedt, biedt Motorbunny een jaar lang renteloze financiering. Hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen de twee, denken we dat Motorbunny de duidelijke keuze is (maar we zijn misschien een beetje bevooroordeeld.)

Kom op voor jezelf!

Wat is een Sybian?

Een Sybian is een meubelachtige seksmachine die is ontworpen om door de gebruiker te worden bereden met zijn verschillende hulpstukken in het lichaam van de berijder. Soms wordt het een sekszadel, een ride-on-sexmachine of een rijdende vibrator genoemd, de Sybian kan alleen of met een partner worden gebruikt. De Sybian heeft een monteerbare stoel en hulpstukken die een vinger, penis of buttplug nabootsen. Binnenin de Sybian bevinden zich elektrische en mechanische componenten die trillen en roteren om een orgasme van de berijder te produceren. Extra accessoires, zoals veiligheidsgordels, zijn ook te koop. De aanpasbare instellingen van Sybians creëren een oneindig aantal combinaties die tot een plezierige ervaring kunnen leiden. Zodra de gebruiker vertrouwd raakt met hun Sybian, zullen ze zeker genieten van het extra avontuur dat een neukmachine in hun liefdesleven kan brengen.

Sybian-specificaties

Sybians zijn in eerste instantie ontworpen voor vrouwen, met de hoop de berijder meerdere orgasmes te geven tijdens elke sessie. Het kan ook met een partner worden gebruikt. Dit luxe seksspeeltje heeft een gewatteerd zitzadel, een controller met verstelbare instellingen, pullies, een platform en versnellingen die trillingen en rotaties produceren. In het Sybian-pakket zitten elf wasbare opzetstukken die op de stoel kunnen worden gemonteerd. Deze opzetstukken zijn gemaakt van synthetisch rubber en premium onderdelen zijn gemaakt van siliconen. Kies uit vingerachtige of fallusvormige dildo’s, een g-spotsimulator, buttplugs en meer. De Sybian is met de hand gemaakt om tot duizend pond druk te ondersteunen. Zet de Sybian aan en hij zendt krachtige trillingen uit die door het hele bekkengebied van de gebruiker weerklinken. Zodra de berijder de Sybian schrijlings heeft gezeten, roteren dildo-achtige hulpstukken terwijl de Sybian trilt. De combinatie van vibratie en rotatie is te bedienen met de afstandsbediening. De gebruiker kan de machine slijpen en zijn positie aanpassen totdat hij er een vindt die het beste aanvoelt. Sybians hebben meerdere instellingen die kunnen worden gewijzigd om intense orgasmes te produceren. Gebruik de Sybian op de hoogste stand en je kunt de trillingen door de muren voelen. Elke gebruiker kan de instellingen aanpassen aan zijn of haar specifieke smaak door de intensiteit van de trillingen en wervelingen/twirling aan te passen. Voor degenen die moeite hebben om een ​​orgasme te bereiken, is de optie om hun eigen seksuele ervaring aan te passen de prijs van deze premium ride-on dildo waard.

Geschiedenis van Sybian

Dave Lampert ontwikkelde het idee voor de Sybian in de jaren 70 en bouwde halverwege de jaren 80 een eerste prototype. Op basis van zijn onderzoek ontdekte Lampert dat vrouwen gemakkelijker een orgasme bereiken door tijdens de geslachtsgemeenschap bovenop te rijden. Hij maakte er zijn missie van om vrouwen in de girl-on-top positie te versterken. Het prototype was een eenvoudig houten frame ingekapseld in plaatstaal met een vibrator die door de stoel prikte. Het model evolueerde om gebruiksvriendelijker te worden en ging in productie. Het apparaat heette eerst Master Better.

Shopping Cart 0

No products in the cart.